Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V oblíbené taneční soutěži nezůstane kámen na kameni! Po obávaném, leč velmi oblíbeném katovi Zdeňku Chlopčíkovi (67) končí ve StarDance i další známá tvář. Pořad opustí i choreograf Marek Zelinka (37).

Informaci o jeho konci potvrdil Super.cz zdroj ze zákulisí populární taneční show, který si nepřál být jmenován. Tvůrci se evidentně rozhodli, že tým změní od základů, ohlasům fanoušků i účinkujících navzdory. Nakolik se to ukáže jako (ne)chytrý tah, se dozvíme na podzim, kdy Česká televize odvysílá další řadu.

Už odchod Chlopčíka diváky i VIP účastníky a mnohé celebrity dost zaskočil. „Chlopčík byl můj největší kritik, když jsem tancoval ve StarDance. I tak si bez něj tu soutěž nedovedu představit! Patří tam, podobně jako Marek Eben. Tohle je velmi zvláštní krok. Proč měnit něco, co je dobrý?“ ptal se v souvislosti s jeho koncem tanečník Marek Dědík (41).

Reagoval tak na komentář Terezy Brodské (55), která sice ve StarDance (zatím) nevystupovala, patří ale mezi pravidelné a oddané divačky. Proti konci oblíbeného porotce se vyjádřila vtipnou koláží, kterou postovala na Instagramu.

„Vyzývám vládu, aby vyzvala ČT k okamžitému navrácení Zdeňka Chlopčíka do StarDance,“ stálo v ní.

Na škatulata reagovaly nejen známé tváře. Ozvali se i rozladění diváci. „Ti to teda vedou. Ten pořad byl pro mě vždy taková noblesní záležitost. Myslím, že se letos koukat nebudu,“ zhodnotila Renáta.

„Já určitě taky ne, je to hrozný obsazení,“ přitakala Helena.

„Dívám se na letošní slovenskou verzi StarDance, už loni se mi líbila víc. Je tam hodně tance, má to šťávu, porotci jsou super,“ přidala svůj názor Jana.

V České televizi tak mají o čem přemýšlet. Vzhledem k aktuálnímu dění je klidně možné, že další změny budou následovat. Že se to tvůrci rozhodli vzít od podlahy.

Reklama

Další články

Načítám