Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci oblíbené taneční soutěže jsou v šoku! Vyděsila je zpráva o tom, že dny Zdeňka Chlopčíka (67) v porotě StarDance jsou sečteny. Česká televize chce prý změnu. O to víc překvapí, že ho má nahradit jeho bývalý kolega Jan Tománek (52).

O zajímavých změnách ve složení poroty StarDance, které diváky oblaží už letos, informoval Expres.cz. „Zavolali mu z produkce a po telefonu mu oznámili, že chtějí změnu. Vzal to bez problému, nijak to neřeší,“ řekl webu zdroj z prostředí taneční soutěže. V tomto momentě nabírá kauza na velmi zajímavých obrátkách.

„O tom nevím,“ reagoval Chlopčík. Tajemní jako hrad v Karpatech jsou i na České televizi, kde se celá záležitost měla „upéct“.

„V této chvíli nebudeme tuto záležitost komentovat. Diváci se všechno včas dozvědí,“ řekla Super.cz mluvčí ČT Vendula Krejčová. Poté, co nás zajímalo, jestli nemůže tento časový údaj upřesnit, dostalo se nám ještě „výmluvnější“ odpovědi.

„Bude to brzy,“ usmála se.

Fanoušci StarDance každopádně avizovanou změnu přijali s velkými rozpaky. Chlopčíka prý nikdo nenahradí. A už vůbec ne Tománek, kterému je často vytýkána jistá nevýraznost a unylost. Tak třeba se „brzy“ dozvíme, že všechno je jinak a že oblíbený porotce nekončí…

Reklama

Další články

Načítám