Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová nejkrásnější dívka světa, Miss World Krystyna Pyszková (25), bude mít tak náročný rok, že spojit to se studiem dvou vysokých škol není možné. Pyszková studuje právnickou fakultu na Karlově univerzitě a také marketing na vysoké škole v Rakousku.

Před sebou má ale nyní cestování po celém světě. Po týdnu v Česku se přesouvá do New Yorku, čeká ji Katar a tour po Africe.

Proto se rozhodla studium přerušit. „Mám studia pozastavená, momentálně nestuduji. Ten program je intenzivní. Vstávám ve čtyři, program mi končí třeba v devět večer. Studium a reprezentaci České republiky nedokáži dělat zároveň, proto se ke studiu vrátím v budoucnu,“ řekla v našem pořadu Superchat nová nejkrásnější dívka světa.

„Mám body, kredity, které získávám na jednotlivých zkouškách. Budu muset dělat znovu přijímací zkoušky a budu si moct požádat o uznání kreditů, které by se snad mohly poté načíst,“ doufá Pyszková, jež byla v druhém ročníku práv.

Reklama

Další články

Načítám