Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Darija Pavlovičová (22)Dominik Vodička (27) se loni stali vítězi taneční show StarDance. Oblíbený tanečník se v průběhu soutěže chlubil výhradně společnými snímky se svou půvabnou taneční partnerkou. Často tak musel čelit dotazům, zda spolu nemají něco víc.

Vodička je přitom ženatý muž a loni v březnu se mu narodil syn Tobiáš. Manželka Eliška je tak trochu paní Columbová, v hledišti StarDance ji diváci neviděli, protože byla doma se synem, a příspěvky na sociálních sítích se u Vodičky nesly pouze v duchu StarDance.

Až ke konci roku udělal Vodička výjimku a pochlubil se snímkem z rodinné procházky. „Když si chcete udělat fotku všichni tři, ale nechcete někomu říkat. Miluju! Kočárek se nám trošku rozdvojil noo,“ smál se na Instagramu u vtipné rodinné fotky Vodička.

A fanouškům se rodinné foto moc líbilo. „Konečně rodina a ne Darija,“ vzkázal jeden z nich. „Konečně rodinka, krásná manželka a malý brouk. Přeji vám rok plný lásky, štěstí a pohody. A StarDance už nechte za sebou,“ přidal se další.

Vítězství Pavlovičové a Vodičky ve StarDance bylo velmi nečekané. „Dojde nám třeba za měsíc, co se stalo, protože my jsme to opravdu nečekali. Očekávali jsme, že tu soutěž opustíme mezi prvními,“ řekl Super.cz Vodička. S Pavlovičovou prý bude tančit i nadále. „Máme nabídky, hrozně se na to těšíme, chodily od začátku StarDance, krásně to tak bude pokračovat dál,“ nechala se po vítězství v soutěži slyšet Pavlovičová.

Reklama

Další články

Načítám