Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvanáctá řada oblíbené soutěže StarDance je u konce. V zákulisí finálového večera by se sice nervozita dala krájet, i tak zde panovala dobrá nálada a všem soutěžícím bylo do smíchu. Poslední večer taneční soutěže si totiž mohli užít opět všichni společně.

Na parketu se během finálového dílu objevily všechny hvězdy letošního ročníku. V zákulisí tak rozhodně nuda nebyla. Poslední přípravy, oblékání do krásných kostýmů a líčení od profesionálů si všichni užívali. Uvolněnou atmosféru obohatila také přítomnost vítěze poslední řady.

Zavzpomínat přišel do zákulisí Jan Cina (36), který společně s Adrianou Maškovou předal vítězům Darije Pavlovičové (22) a Dominikovi Vodičkovi na konci večera cenu. Diváky potěšil také společnou písní s Bárou Polákovou, která v šatnách také nemohla chybět. Iva Kubelková (46) ukázala fotografům portréty od dětských fanoušků a Richard Genzer se před objektivem objevil v županu.

Richard Krajčo (46) pak nezklamal ani při přípravách na finálový večer. Na StarDance dorazil v pestrobarevném svetru na knoflíky, ve kterém odhalil svou hruď. Jak to před posledním přímým přenosem vypadalo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám