Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Několikaměsíční dřina v potu tváře na parketu StarDance má i své světlé stránky. Soutěžící oblíbené taneční show rozhodně neodejdou s prázdnou. Za každý přímý přenos, jehož jsou součástí, si hvězdy odnáší honorář. Čím déle v soutěži vydrží, tím větší je pak výsledná částka.

Oblíbená taneční show na obrazovkách startuje vždy na podzim. Za každý přímý přenos jsou účastníci daného ročníku finančně ohodnoceni. Honorář zahrnuje tréninky, generálky a samotný soutěžní večer.

Podle Blesku si známé tváře přijdou na 70 tisíc korun za jeden odvysílaný díl. Ti, kteří se dostanou až do finále, si tak z tanečního parketu za 10 odvysílaných večerů mají odnášet 700 tisíc korun… V případě profesionálních tanečníků má jít o 30 tisíc za díl. Jde o nezdaněné částky.

Česká televize výši honorářů nekomentuje, o zmíněných sumách však uvedla, že jsou zavádějící.

„Zprávy týkající se finančního ohodnocení účinkujících ve StarDance, které se dnes objevily v některých médiích, se nezakládají na pravdě a nejsou a nebyly nijak ze strany České televize podložené nebo komunikované. Navíc výše honorářů jednotlivých účinkujících jsou předmětem smluvních vztahů a nejsou veřejné. Informace o částkách jsou tak spekulativní a také značně zavádějící.“

Jisté je tak pouze jedno: určité honoráře všichni účinkující za soutěž dostali zcela jistě.

Reklama

Další články

Načítám