Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) po téměř čtyřech letech vyrazila do společnosti se svým manželem Josefem. Ten se společenským akcím vyhýbá, nemá je v oblibě.

„Já to dneska počítala a naposledy jsme byli za covidu před čtyřmi lety na premiéře dokumentu Karel Gott,“ řekla Super.cz Vendula na premiéře muzikálu Bídníci, kde se společně objevili.

„Nebylo to jednoduchý, ale je tady. Na Slavících se mnou byl Jakub, dnes ho vystřídal Josef,“ usmála se prezidentka nadačního fondu Kapka naděje. „Muzikál Bídníci byl první muzikál, který jsem kdy viděla. Oslovilo mě to, zůstal v mém srdci jako jeden z nejkrásnějších muzikálů,“ vysvětlila, proč nemohla na premiéře chybět.

Na pozornost médií si její muž prý stále nezvykl. „Čím je starší, tím to jde hůř. Ale je fajn, že se mnou šel, ví, že mám muzikály ráda,“ vysvětlila.

Vendula oblékla šaty, které si nepořídila u žádného návrháře. „Šaty jsem si koupila asi před dvěma lety, dnes jsem trhala cedulku. Byla na ní 30 procent sleva,“ dodala se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám