Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karolína Mališová (27) se rozhodla, že si zimu zpříjemní v teplých krajinách. Hned po Česko-Slovenském plese, kde se po delší době objevila se svým partnerem, zabalila kufry a odletěla na Bali.

Na exotickou dovolenou ale nevyrazila modelka se svou láskou. „Tentokrát jedu jen s maminkou, takhle ji vždycky taťkovi ukradnu. Mamka se pokaždé těší, máme spolu skvělý vztah,“ svěřila se Super.cz modelka, která s rodiči tráví dovolené pravidelně.

„Jsme nejlepší kamarádky, myslím, že jet s ní na dovolenou může být to nejlepší, co může být. Mamka je úžasný parťák, nezkazí žádnou zábavu,“ svěřila se nám modelka před odjezdem.

První noc v exotice již má za sebou a po náročném letu už předvedla své vysportované tělo v bikinách. „První noc vypadala přesně tak, jak jsem očekávala, co Vám budu povídat, usnula jsem balijského času ve 3 h ráno, našeho v 7 hod., a v 8 ráno už jsem byla vzhůru, nemohla jsem se totiž dočkat našeho prvního dne, který je zatím nádherný, a spát se mi zatím nechce,“ napsala fanouškům modelka, která si od soutěže krásy drží stále stejné křivky.

Reklama

Další články

Načítám