Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karolína Mališová (27) je už přes 10 let šťastně zadaná. Svého partnera Jakuba na společenské akce nevodí a společné snímky sdílí jen občas. Vztah si totiž nechává pro sebe a jak vidno, je to ta nejlepší volba.

Kráska totiž vedle svého přítele, kterého potkala už na střední škole, oslaví brzy další výročí. „Letos to bude 12 let, jsme spolu od začátku střední školy. Pořád říkám, že to je o nějaké té vzájemné toleranci,“ svěřila se Super.cz Karolína Mališová, která nám prozradila svůj recept na šťastný vztah.

„Musím říct, že je to o tom, neopouštět to ve chvilkách, které jsou náročné, je to v každém vztahu. Jsem opravdu šťastná. Byly tam mráčky a klasické krize, co má každý vztah, ale nikdy to nevypadalo, že by se to mělo rozpadnout,“ prozradila nám modelka, kterou jsme potkali na zkoušce šatů v ateliéru Poner, pro který začátkem června půjde přehlídku k jejich desátému výročí.

Vedle toho si Karolína vybírala šaty i na Československý ples, na který by ji poprvé měl ve společnosti doprovázet také její přítel. „Už mám vybráno, dolazujeme detaily, ať je to perfektní. Tyto šaty jsou perfektní, červenou mám ráda a cítím se skvěle,“ svěřila se Karolína s tím, že její křivky se nemění, takže ani nebylo potřeba několika zkoušek před tím. „Myslím, že jsem pořád stejná. Jakub Poner na mě ušije vždy šaty tak, že přijdu den předem, něco zabereme a sedí to,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám