Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budou to tři roky, co se Patricie Pagáčová (35) stala maminkou. Herečka a moderátorka se po narození dcerky už vrátila naplno zase k práci a vedle seriálu se objeví v nové kulinářské show. Na plac občas zavítá i se svou dcerkou, která bude evidentně po mamince.

„Vypadá to tak trošku, začíná se v ní probouzet komediantství,“ svěřila se Super.cz herečka, která sama začínala už jako malá holka, kdy točila první reklamu a následně seriál. „První věc jsem myslím dělala v šesti, takže ještě tři roky a může,“ prozradila Patricie s tím, že nemá problém, aby její dcerka šla ve stejných šlépějích.

Důležité je, aby jí to šlo. „Jestli jí to půjde, blbý by bylo, kdyby jí to vůbec nešlo a my bychom dělali, jak je šikovná. Uvidíme, co jí půjde a co ji bude bavit, myslím, že je brzo ve třech letech rozhodovat o tom, co by měla dělat,“ svěřila se nám herečka, které holčička roste před očima.

„Chodí do jesliček tři dny v týdnu a od září by měla začít chodit do školky,“ prozradila Patricie na tiskové konferenci k show Česko na grilu. Novou soutěž bude moderovat po boku Tomáše Zástěry. V roli porotců se objeví Zdeněk Pohlreich a Martin Svatek. Na akci dorazila Pagáčová nejen s novým účesem.

Ve třpytivém modrém topu předvedla svou útlou postavu a křivky. Model pak doplnila o trendy koženkové kalhoty. S dietami se herečka netrápí, štíhlou figuru má díky pravidelnému pohybu a nepřejídání se.

Reklama

Další články

Načítám