Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co se moderátor Tomáš Zástěra pochlubil radostnou novinkou. Účastník Survivoru, který si v show získal televizní diváky, se stane poprvé otcem. Na příchod miminka už se s přítelkyní pomalu připravuje.

„Období je to krásné, už jen proto, že přítelkyně říká, že teď nemůžu hubnout, mám to zakázané, mám údajně tloustnout s ní,“ svěřil se Super.cz moderátor na tiskové konferenci nové show Česko na grilu, kterou bude moderovat. „Myslím, že přítelkyně to velmi rychle shodí a mně to potom zůstane,“ dodal Tomáš Zástěra, který má před narozením potomka plné ruce práce.

Se zařizováním pokojíčku musí ještě chvíli počkat, aktuálně řeší přestavbu bytu. „Dokončujeme rekonstrukci, takže všechny věci, které jsou potřebné, budeme dokupovat, až bude vše finálně hotové, takže si myslím květen červen, to bude období, kdy budeme vybavovat dětský pokojíček. To už budeme vědět, co budeme čekat, tak se na to připravíme,“ prozradil nám moderátor.

Pohlaví miminka si nechají říct. „Chceme to vědět, už jen kvůli jménu, protože lehce tápeme,“ prozradil moderátor a vtipně dodal. „Máme jedno jasné, že to bude Zástěra,“ řekl Tomáš, který se na novou životní roli velmi těší.

„Čeká mě dodělávání bytu, už teď si připadám, že jsem úplně vysátý, už z toho blázním, čeká mě přestěhování se, protože bydlíme u přítelkyně v bytě. Čeká mě vyhazování, mám spoustu oblečení, které jsem neměl tři roky na sobě, a hlavně mě čeká těšení se na děťátko a pak otcovské povinnosti,“ prozradil Tomáš Zástěra, který bude od konce března na obrazovce v nové kulinářské show.

Pořad Česko na grilu, ve kterém budou porotci Zdeněk Pohlreich a Martin Svatek, bude moderovat s Patricií Pagáčovou. Samotného ho vaření příliš nebaví, u grilu je to prý ale jiná. „V kuchyni jsem poměrně nudný, mám tak deset jídel, která umím, a točím je. U grilu je to jiná, tam je atmosféra, popíjí se, jsou přátelé, tam se cítím líp, jsem ten americký táta, který stojí u grilu, otáčí to tam a pak to servíruje těm hladovým krkům,“ dodal Tomáš Zástěra.

Reklama

Další články

Načítám