Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patricie Pagáčová (35) je podle fanoušků čím dál krásnější. Její obdivovatelé se nemohou dočkat, až na svůj profil na sociální síti umístí další fotky. Teď se ukázala v účesu, který si sama vytvořila, a lidé jsou nadšení.

Herečka se ráda hodí do gala a nechá se krásně nalíčit, na druhé straně jí ale nevadí chodit nenamalovaná, když zrovna nenatáčí nebo nejde na společenskou akci. Pokaždé ale vypadá dobře a na Instagramu se nebojí zveřejňovat všechny fotky, i ty z naprostého soukromí. A to se netýká jen vzhledu. Před dvěma týdny se s fanoušky dokonce podělila o snímek, na kterém byla uplakaná. „Nic vážnýho se neděje, jen byl nějakej na ho*no den a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální občas bejt i smutnej,“ napsala k fotce.

Od té doby se ale na tvář Patricie vrátil úsměv a teď své sledující potěšila fotkou, kde vypadá úplně jinak než normálně. A to nejen díky profesionálnímu líčení, které podstoupila kvůli natáčení, ale hlavně vlasům, které měla zvlněné. „Krásný pátek přátelé, mně zas jednou nahodili obličej, tak jsem si to musela zdokumentovat, že jo, a bacha, ty vlasy jsem si dělala sama! Ježíšek přinesl super kulmu, takže to zvládnu dokonce i já!“ napsala ke snímku, kterým si u svých obdivovatelů hned vysloužila pozornost.

Zatímco některé dámy se ihned začaly ptát na značku kulmy, která dokáže takové zázraky, jiní sledující herečce houfně lichotili. Pochvalovali líčení i její celkový vzhled. „Vy jste, Patricie, čím dál krásnější. Fakt zrajete k dokonalosti a moc mě bavíte v Jedné rodině,“ nebo „Vůbec jsem Vás nepoznala…zrajete jak víno,“ či „Patricie, vy jste čím dál krásnější, jako Vaše nádherné jméno,“ to je několik z komentářů, které Patricii jistě potěšily a určitě ji také dobře naladily na nadcházející víkend.

Reklama

Další články

Načítám