Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Pagáčová (35) nosí tepláky a tenisky zřejmě jen doma. I na grilovačku se totiž oblékne do modelů, které byste si k ohni zřejmě nevzali. V tomto případě se ale jedná o televizní obrazovky, takže lze s přimhouřenýma očima přejít i to, že si oblíbená herečka vezme k opékání masa fialové lodičky.

Pagáčová společně s Tomášem Zástěrou moderuje pořad Česko na grilu, kde bude se svým jazykem ostrým jako břitva úřadovat Zdeněk Pohlreich (67). Oblíbená herečka během natáčení vystřídala hned několik modelů, zálesácké maskáče ale nechala schované na chalupě mezi briketami.

Kromě fialových lodiček vynesla šaty v nejrůznějších výrazných barvách. Proč ostatně nebýt za rozvernou holku na párty u ohně? Patricie samozřejmě vsadila i na jednoduchost.

Na zahradě byla za hvězdu i v obyčejných džínách ve střihu slim a tílku. Pravda, Zdeňka Pohlreicha musela na vysokých jehlách lehce znervózňovat, ale televizní obrazovky snesou všechno.

Jediné, co může televizní diváky mrzet, je to, že se Patricie v pořadu neukázala v plavkách, tak jako nedávno, kdy na Instagramu zveřejnila fotku u bazénu, ze které fanoušci doslova šíleli.

Herečka je totiž štíhlá jako laňka a v plavkách jí to moc slušelo. Pagáčová si sice ráda dopřává, na váhu si ale dává pozor. „Jsem vážící se typ. Já se tím ale hlídám. Abych to nepustila úplně. Mám pak zase radost, když je tam míň. Mám váhu, kterou nechci přesáhnout, takže když se tam blížím, tak se začnu krotit,“ řekla loni Super.cz Pagáčová s tím, že v létě kvůli festivalům a grilovačkám vždycky přibere.

Reklama

Další články

Načítám