Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patricie Pagáčová (35) se jednou svěřila s tím, že přes léto kvůli grilovačkám vždy nabere pár kil. V zimě ji ale žádný takový problém evidentně netrápí, a tak teď v březnu může bez problémů svým fanouškům ukázat postavičku.

Patricie je jedna z žen, u které pohled na její křivky lidi prostě neomrzí. I když se v plavkách ukazuje celkem pravidelně, po delší odmlce se fanoušci nad jejími křivkami zas a znovu rozplývají. A teď byla bikinová pauza skutečně dlouhá, vždyť poslední takový snímek zveřejnila v září. Je tak jasné, že lidé už se nemohli dočkat, až se herečka bude zase slunit.

A teď je to konečně tady. Patricie vyhlásila válku zimě a raději odjela za sluníčkem. Nenapsala sice, kde je, nedávno ale vyšlo najevo, že si stejně jako řada dalších celebrit koupila nemovitost na Kanárských ostrovech. „Byt mám díky Alici Bendové, původně si ho našla pro sebe, ale nakonec řešila jiné nemovitosti, tak ho koupit nemohla a přenechala mi ho. Mám z toho hroznou radost. Mám pocit, že jsem udělala takové první dospělé investiční rozhodnutí,“ řekla Super.cz.

A teď si zřejmě právě díky svému rozhodnutí užívá sluníčka a lidem jako vzkaz poslala nejen krásný úsměv, ale taky trochu pohody s drinkem v ruce a právě v již zmíněných bikinách. K fotce připsala jen to, že je „happy“ čili šťastná, fanoušci jí za to poslali lichotky. „Patricie, vy jste tak krásná ženská,“ píše jeden ze sledujících a jiný žádá, aby příští fotografie byla z opačného úhlu. Tak snad herečka svým obdivovatelům přání splní.

Reklama

Další články

Načítám