Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po pauze, kdy se Zdeněk Pohlreich (67) objevil na konkurenční televizi, se šéfkuchař opět objeví na Primě, kde před lety začínal. Je to víc než dvacet let, co začal se svými prvními krůčky před kamerou. Nově se na obrazovce objeví jako porotce show Česko na grilu.

Zřejmě většina televizních diváků si Zdeňka Pohlreicha spojí s populárním pořadem Ano, šéfe!, kdy si jako drsný šéf od roku 2009 bral na paškál desítky restaurací po celém Česku. Na obrazovce se objevil, ale už o deset let dříve, tehdy v pořadu Mňam aneb Prima vařečka.

„První natáčení jsem dělal zatraceně dávno, už to musí být určitě dvacet let. Baví mě to, dělám to rád,“ svěřil se super.cz Zdeněk Pohlreich, který je tváří nové kulinářské show, kde předvedou soutěžící své dovednosti právě u grilu. „Pořad sám o sobě je skvělý, není to jen o mně, je to o spoustě lidí, kteří chtějí na grilu předvést ten nejlepší výkon. Je to bezvadný zábavný pořad,“ prozradil Pohlreich, který stejně jako velká většina Čechů miluje grilování.

„Všichni nedočkavě čekáme na ten první slunný víkend, abychom to mohli zapálit a něco tam šoupnout,“ prozradil na tiskové konferenci pořadu šéfkuchař, který bude výkony soutěžících hodnotit s kolegou Martinem Svatkem. Role porotců byly rychle rozdělené. „Že bych já měl být hodný? Nechci být hodný, proč bych měl být, to nikam nevede,“ řekl s úsměvem šéfkuchař, který by prý sám do žádné soutěže nešel.

A to o nabídky do televizních show nemá nouzi. „Já určitě ne, několikrát jsem odmítnul nabídku taneční soutěže a nejsem vůbec soutěživý typ, mě do ničeho nezlákají, nikdy,“ dodal Pohlreich na tiskovce pořadu, který startuje 23. března.

Reklama

Další články

Načítám