Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zřejmě ještě větší horko než obvykle bylo na Velikonoční pondělí na Miami Beach. Oslavit narozeniny se tam totiž rozhodla partička kamarádek, mezi nimiž nechyběla ani americká herečka Teyana Taylor. Třiatřicetiletá multitalentovaná rodačka z New Yorku předvedla svou formu v úsporných bikinách a dokázala, že postavu do plavek na léto rozhodně ladit nemusí.

Teyana, která kromě herectví sklízí úspěchy i jako zpěvačka, modelka a tanečnice, natáčí nový film společně s Leonardem DiCapriem (49), a to pod režijním vedením Paula Andersona. Kdo by čekal, že s takovou postavou u ní sacharidy nemají šanci, byl by na omylu. Taylor si s klidem dala i kus dortu a zároveň předvedla své výrazné tetování na levém boku.

Maminka dvou dcer Junie a Rue ve věku sedmi a tří let o sobě poslední dobou dala vědět zřejmě i nechtěně, když ji kdosi vyfotil na party právě s DiCapriem. Vzhledem k tomu, že na akci nebyla přítomna jeho italská přítelkyně Vittoria Ceretti a s Teyanou se k sobě měli poměrně vřele, vyvstaly otázky, zda Leo s Vittorií stále tvoří pár. Oscarový herec navíc s Ceretti předtím nebyl několik týdnů spatřen.

Odpověď ovšem přišla minulý týden, kdy dvojice vyrazila na neformální oběd do bistra Yuca v Los Angeles, kde si dali burrito. Na modelčině prsteníčku se třpytil nový prsten a veřejnost hned začala spekulovat, zda jde o prsten zásnubní.

Reklama

Další články

Načítám