Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský věčný mládenec Leonardo DiCaprio (49) možná bude mít doma co vysvětlovat. Do médií se totiž dostaly fotografie pořízené během party, která se konala minulý týden ještě před udílením Oscarů. Na akci nechyběl ani proslulý pařmen Leo, který se účastnil akce bez své partnerky Vittorie Ceretti…

Držitel Oscara za Revenanta: Zmrtvýchvstání má slabost pro něžnější pohlaví. Na večírku byl v družném rozhovoru s kolegyní Teyanou Taylor, s níž aktuálně pracuje na novém filmu režiséra Paula Andersona. Smyslná Teyana, která se od tance a choreografie dostala postupně ke zpívání, modelingu i herectví, se koncem minulého roku rozešla s manželem Imanem Shumpertem, a tak jí zřejmě v důvěrnějším chování ke kolegovi nic nebránilo.

Jinak je tomu ovšem u DiCapria, který by měl od loňského léta stále tvořit pár s italskou modelkou Vittorií Ceretti. Lidé si po zhlédnutí snímků, na nichž je herec v blízkém kontaktu s Teyanou, už začali z jeho vztahu lehce utahovat… Vittorii prý táhne na šestadvacet, tak byl nejvyšší čas ji vyměnit. Narozeniny bude rodačka z Brescie v Lombardii slavit 7. června. A jak je známo, Leonardo si vysloužil pověst, že se ženami nad pětadvacet zkrátka nerandí.

Leo a Teyana, které je ovšem už třiatřicet a je maminkou dvou dcer Junie a Rue, byli minulý měsíc spatřeni během natáčení zmiňovaného filmu v Sacramentu. Podle dostupných informací by snímek, jenž nese pracovní název BC Project, měl být moderní adaptací románu Vineland z roku 1990 od Thomase Pynchona.

Reklama

Další články

Načítám