Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) přivítala své fanoušky v novém roce lehce provokativní, ale na první pohled nevinnou fotografií.

„Jak na Nový rok, tak po celý rok? Tak já to beru. Dneska je krásně, svítí sluníčko a na silnicích jen já,“ uvedla Michaela ke snímku z příjemné zimní procházky.

Avšak netrvalo dlouho a pod příspěvkem se rozjela zajímavá diskuze. Některé fanoušky dokonce pobouřilo, že jsou úspěšné zpěvačce pod tričkem vidět bradavky, a tak si neodpustili několik rýpanců.

„Možná to chtělo vzít si podprsenku. Nemyslím si, že toto máte zapotřebí. Jste moudrá, hezká žena a na mě tahle gesta působí spíš tak, že nemám co jiného nabídnout, ukážu aspoň kozy,“ uvedl jeden ze sledujících, kterému Míša s klidem odpověděla. „Já mám podprsenku, to je ten problém. Některé z nás to takhle mají stále. Mnohdy i přes podprsenku. Ale jinak díky za komentář. Mimochodem pojem ukážu kozy já teda vidím dost jinak, “ odpověděla.

„Tak proč je ukazujete? Bylo to nutné,“ ptá se další rýpal. „Mně to nevadí, jestli vám ano, tak se nekoukejte,“ odpověděla zpěvačka s nadhledem.

„Takže bradavky po celý rok takto,“ vzkázal fanoušek. „Tak ale tento komentář jsem čekala,“ napsala Míša s úsměvem. „Třeba vám jen závidí, Míšo. Náhodou je na vás nádherný pohled,“ zastávají se oblíbené zpěvačky fanoušci. „Teď tam bude chtít být každý,“ podotkl další.

Michaela Nosková je jedna z nejvyhledávanějších českých zpěvaček. Za zaslouženým odpočinkem vyrazí i se svými dcerami už v blízké době. „Chystáme se na konci ledna na Srí Lanku,“ svěřila se krásná zpěvačka nedávno Super.cz. Fanoušci se tak zajisté mohou těšit na dávku pozdravů z exotického ráje.

Reklama

Další články

Načítám