Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Michaelu Noskovou (41) jsme výjimečně nepotkali v divadle, ale vyrazila na zahájení zimní sezóny na Ještěd. Starší dceru Elišku, která stejně jako ona snowboarduje, musela nechat doma s babičkou, protože byla pozitivní na covid. Sebou měla jen mladší Jasněnku, s tou jí pomáhal dědeček.

Kdo by si myslel, že Míša si potrpí na stylovou módu na hory, pletl by se. Má dvacet let starý snowboard, a i její outfit je podobně starý. To ale neřeší, na rozdíl od mnohých kolegyň si kousky na hory ani nepůjčila. „Zase to mám sladěné s mlhou. Na hory jezdím každý rok. Přímo na Ještědu se Eliška naučila lyžovat, Jasněnku to čeká příští rok,“ pochvalovala si.

Protože už bylo krátce před Štědrým dnem, zajímalo nás, jak bude Vánoce s dcerami trávit. „Budeme u mých rodičů, koupili jsme veliký stromeček. Na Štědrý den budeme všechny spolu, s Eliščiným tátou se střídáme, takže letos si ji vyzvedne na Boží hod a bude s ní až přes Silvestra. 25. prosince se uvidí se svým tátou i Jasněnka, ale ta se pak zase vrátí domů,“ popsala.

Po Novém roce má v plánu konečně s dcerami odjet do tepla, které miluje ještě víc než hory. „Chystáme se na Srí Lanku,“ prozradila. Na exotický ostrov se vrací poprvé od doby, kdy zde měla svatební obřad s bývalým přítelem a kolegou Ondřejem Báborem. Ten se letos oženil, ale sňatek s Míšou, který si nenechali legalizovat v Česku, je na Srí Lance pořád platný. „Tak snad nebudou udivení, že nemám v pase prostřední jméno,“ krčila rameny Nosková.

Reklama

Další články

Načítám