Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) neměla poslední rok vůbec jednoduchý. Řešila rozchod s otcem své druhé dcery a kvůli stresu začala rychle ubývat na váze. Během několika měsíců shodila neplánovaně 11 kilogramů. Momentálně se zpěvačka cítí dobře a je se svou figurou spokojená.

„Cítím se líp, nějak vnitřně to je navázané na to, co zrovna řeším a neřeším, takže jsou to výkyvy, ale momentálně se cítím lépe,“ řekla Super.cz Michaela Nosková, která se na tiskové konferenci nového muzikálu Zapomeňte na Shakespeara objevila v sexy kostýmu s hlubokým výstřihem. „Všechny kostýmy nejsou odvážné, je tam toho hodně ze zkoušek a jsme v civilu, ale jsou tam samozřejmě ty divadelní čísla,“ prozradila Nosková na zkoušce v Divadle Hybernia.

Letos v únoru oslavila zpěvačka čtyřicáté narozeniny. Na jevišti však ztvární o něco starší herečku. „Je pravda, že hraji pětačtyřicetiletou herečku, která si ráda hraje na to, že je jí pětatřicet. Mně je čtyřicet, takže jsem někde mezi,“ prozradila Míša s tím, že role ji rozhodně neurazila. Zkoušení zvládá i jako maminka dvou dcer, mladší Jasněnky a starší Elišky, která už má o své budoucnosti jasno. „Starší Eliška chce do filmu, nechce do muzikálu, říká, že ji to nebaví, protože se to opakuje stále dokola,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám