Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) aktuálně bojuje v Survivoru. Do drsné reality show se nebála vstoupit i proto, že dle svých slov překonala několik životních výzev. Jednou z nich prý bylo také dětství s její matkou Monikou Binias (51).

„Ve svém životě jsem pokořila hned několik výzev. Jedna z nich je, že jsem zvládla dětství se svou matkou, a pak určitě tři porody. Z toho jsem dvakrát v podstatě umřela, takže zvládnu hodně,“ řekla Ornella v medailonku.

A právě na tohle vyjádření nám zareagovala její máma. „To, že Ornella šla opětovně do dalšího projektu a první věc, kterou opětovně řekla, je, že dětství se mnou byla výzva, je něco strašného. Mám pocit, že kamkoliv jde, tak jsem téma já. Jako kdyby se o mně nezmínila, tak by si myslela, že ona sama nikoho nezajímá. Což je strašně smutné. Stejně jako to, že se pokaždé otírá o někoho, kdo jí dal život a dělal pro ni první a poslední. Vnímám to tak, že nejsem ze železa. Jsem opravdu její maminka. A když někoho nosíte devět měsíců v břiše a pak se o něj staráte, tak to vnímáte jako obrovskou křivdu ze strany dítěte. Ale i takové věci se stávají,“ svěřila se Monika Binias Super.cz s tím, že ji celá situace mrzí a na jednu stranu ji nechápe.

„Vím, co jsem pro ni dělala, a překvapivě to ví i veřejnost. Ten začátek od jejího těhotenství byl veřejně propíraný a jediný člověk, který při ní stál, nebyl její otec nebo babička, nebyl to nikdo, jenom já. My dvě jsme stály proti celému světu,“ podotkla Monika, která bude vztah s Ornellou probírat i ve svém novém podcastu, který bude tvořit s kamarádkou.

Fanoušci se mohou těšit i na další velmi osobní i intimní témata bez cenzury. Monika prý probere své bývalé manželství, ale také si na rozhovor pozve svého manžela Petra Biniase. Dokonce se nebude bránit ani odpovědím na bizarní otázky, které jí budou posluchači posílat. „Když se někdo zeptá, jakou mám velikost prsou, tak odpovím,“ podotkla s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám