Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už koncem února odstartuje další řada reality show Survivor, kterou bude opět uvádět ostřílený moderátor a velký fanoušek této soutěže Ondřej Novotný (46). „Těším se moc a připravoval jsem se také moc, tak doufám, že to půjde vidět,“ svěřil se Super.cz ještě před odletem do Dominikánské republiky.

I tento rok si soutěž vyzkouší známé osobnosti. Dle exkluzivních informací Super.cz by mělo jít například o Ornellu Koktovou nebo MMA zápasníka Samuela Piráta Krištofiče. Pokud jde o všechny účastníky letošního Survivoru, tak je s nimi Novotný zatím spokojený.

„Líbí se mi to obsazení zatím nejvíc, co jsme měli. Myslím si, že se to zase posunulo o level výš, co se týče zajímavosti těch lidí, ale věřím, že i jejich připravenosti hrát tu hru. Že nebudou šokovaní, že nemají být nejlepší kamarádi, že mají být soutěžící a přijeli vyhrát, ne si to zkusit, užít a podobně, co jim vždy vymlouvám a říkám, že jsou tady, aby ze sebe vydali to svoje nejlepší. Na ten zážitek pak můžou vzpomínat doma, ale na místě je důležité se soustředit. A já věřím, že takoví jsou, alespoň část,“ řekl šéf Oktagonu MMA se slovy, že zároveň nevnímá jako náhodu ani fakt, že se doposud žádná známá osobnost nedostala ani do finálové dvojice.

„Bylo to tím, že to tam ty známé osobnosti zatím nejely vyhrát. To nastavení mysli u nich nebylo takové. Oni tam jedou, že jim to zvedne čísla, chtějí si to zkusit a že to bude legrace. Nebyl tam zatím nikdo, kdo by to šel vyhrát. To si myslím a doufám, že se letos změní,“ dodal Ondřej Novotný.

Reklama

Další články

Načítám