Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

MMA bijec Samuel „Pirát“ Krištofič má za sebou obrovský kariérní úspěch, kdy se mu podařilo pod křídly organizace Oktagon MMA porazit Karlose „Terminátora“ Vémolu (38), kterého ukončil na „KO“ v prvním kole.

„Je to nádherný pocit. O to nádhernější, že jsme se na tohle připravovali. Předpovídal jsem to, jsou lidé, kteří se mi smáli, a dnes večer se můžu smát já,“ svěřil se Samuel Krištofič pro Super.cz krátce po krásné výhře.

Je to už nějaká doba, co mezi Samuelem a Karlosem probíhal spor. Vémola o něm dokonce po jedné z výher řekl, že je „falešný šampion“. Avšak zlou krev v sobě Pirát už nějakou dobu nenosí.

„Od té doby, co mám dítě, tak jsem klidnější a rozvážnější. Nejsem tak egocentrický, jako když jsem byl mladší. Neměl jsem v sobě žádný hněv a nenávist. Myslím si, že je to špatně, když se do toho bere i to srdce, tak se člověk nedokáže soustředit,“ řekl známý bijec, který se má navíc dle exkluzivních informací Super.cz už za pár týdnů objevit v další řadě reality show Survivor. Své působení nám Pirát nepotvrdil, avšak slova o dobrodružství mohou hovořit za vše.

„Jsou tam nějaké plány, o kterých nevím, zda můžu mluvit. Ale budou tam nějaké velké věci pro moje fanoušky. Můžou se těšit, že zase zažijeme velké dobrodružství,“ odpověděl na otázku, co ho čeká v novém roce.

Reklama

Další články

Načítám