Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) má za sebou účast v drsné reality show Survivor. Ostrov v Dominikánské republice se ale rozhodla předčasně opustit.

„Na ostrově mě dávali dohromady, druhý den ráno už jsem byla v nemocnici. Tam jsem strávila tři dny. Nasadili mi dvoje antibiotika. Ty tablety byly obrovský, měla jsem pocit, že polykám sršně. Byla jsem vyděšená, jak mi to zdraví odchází, a proto jsem se rozhodla odejít. Mám firmy, rodinu, rozhodla jsem se nehazardovat se zdravím,“ svěřila se Super.cz Ornella Koktová, jež odstoupila ze zdravotních důvodů.

Ač už od počátku diváci příliš nevěřili, že by Ornella zanechala v Survivoru výraznou stopu, opak je pravdou. Maminka tří dětí dokonce mile překvapila i moderátora Ondřeje Novotného (46), který její hru upřímně vyhodnotil.

„Velká škoda, že to Ornella zabalila. Podle ohlasů si do té doby dělala dobré jméno. Na soubojích se do toho dostávala a určitě nebyla nejhorší. V kmeni nebyla na obtíž a měla vlastní hlavu, humor a také ostrost na to, aby nehlasovala s davem,“ uvedl Novotný.

„Možná to vyplývá z toho, že věděla, že nepojede na vítězství, ale i tak bavila. Osobně jsem Ornellu a nějaké kauzy okolo ní neznal a nepotřebuju znát. Na mě působila velmi příjemně. Jako člověk, který se jen tak z něčeho nezblázní a je v něm víc, než by čekali ostatní nebo i ona sama. Její věta ‚říkám jí skřetka‘ zůstane v mém video archivu napořád,“ dodal Ondřej s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám