Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) opustila před nějakou dobrou reality show Survivor. Za jejím odchodem bylo zdraví, se kterým zkrátka nechtěla dál hazardovat.

„Vyvrcholilo to po posledním souboji. V noci se mi udělalo hodně zle. Martin Carev mluvil španělsky, tak jsem ho poprosila o pomoc. Ten mě už málem nedovedl, odpadla jsem. Probouzela jsem se v křečích, vypadalo to jak epileptický záchvat, nemohla jsem promluvit, jazyk se mi uvnitř třásl,“ svěřila se Ornella Super.cz s tím, že druhý den byla v péči zdravotníků v nemocnici.

„Nasadili mi dvoje antibiotika. Ty tablety byly obrovský, měla jsem pocit, že polykám sršně. Byla jsem vyděšená, jak mi to zdraví odchází, a proto jsem se rozhodla odejít. Mám firmy, rodinu, rozhodla jsem se nehazardovat se zdravím,“ svěřila se.

Její odchod, a hlavně účast v reality show ovšem několik fanoušků zkritizovalo během živého vysílání vítěze druhého Survivora Tomáše Weimanna (35). „Ornella byla dost líná. Skoro nic tam nedělala, byla zbytečná a nechápu, proč tam vůbec šla,“ uvedl jeden z fanoušků.

Živák ovšem sledoval i Ornelly manžel Josef Kokta (67), který se své lásky intenzivně zastával a s diváky se dokonce hádal. „Ornella tam chtěla hrát, ale bohužel její tělo řeklo ne,“ odpověděl. Pak se tam objevil i rýpanec, že bylo vše o penězích, což už Josefa rozohnilo. „Bože, to jsou kecy. Víš ho*no, jak na tom byla. Víš ho*no, jaký mají peníze. Meleš sr*čky,“ napsal rázně, čímž některé sledující velmi pobavil, jak to ostatně pravidelně dělal i v době, kdy byla Ornella na ostrově.

Reklama

Další články

Načítám