Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor je letos velmi nevyzpytatelný. A to nejen z důvodu, že se na odchody domů stojí fronta, ale také je postaráno o pořádné zvraty.

Na poslední kmenové radě oznámil dobrovolný odchod zpěvák Sebastian Navrátil, který byl překvapivě jediným hráčem, kterému se ten večer uhasila pochodeň. Moderátor Ondřej Novotný (46) totiž po nominacích do duelového boje oznámil nečekaný zvrat.

„Dnes už byl jeden oheň uhašen a další uhašen nebude. Na dnešní kmenové radě jste nominovali Filipa a Jakuba. Ti budou čekat do další kmenové rady. Na následující kmenové radě, ať už to budou Lovci, nebo Titáni, budou nominováni další dva členové. Následovat bude souboj, ze kterého vypadnou dva soutěžící a dva se vrátí zpátky. Ať už do jednoho, nebo obou kmenů,“ řekl moderátor, což všechny hráče velmi překvapilo. V ohrožení totiž budou nejen dva, ale rovnou čtyři hráči, kteří budou mít krůček od toho, aby se vrátili domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám