Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to měsíc, co Olga Menzelová (46) oslavila 46. narozeniny. Vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi má neskutečnou figuru, kterou nyní předvedla v plavkách v celé své kráse.

Dlouhé štíhlé nohy, vosí pas a ploché bříško. Takovou postavou potěšila své fanoušky v krátkém videu z pláže. Olga se přidala k řadě českých influencerek, které si nemohou vynachválit menstruační kalhotky.

Ve formě Olgu udržují zejména děti, dcery Anička, Evička a syn Albert. Otcem nejstarší Aničky je režisér Jaroslav Brabec, Evičku má s režisérem Jiřím Menzelem a syn se narodil do vztahu s egyptologem Miroslavem Bártou.

Když má Menzelová volnou chvilku, tak se snaží své tělo tvarovat nejrůznějšími cviky, a to třeba i se synem na dětském hřišti. Její rada na to cítit se ve svém těle dobře je ale jednoduchá. „Nejlepší trik je skvěle se vyspat, ideálně 8 hodin v kuse, a pak mám takové heslo: Každodenní cvičení život ve štěstí promění. A dobrá nálada a pozitivní přístup k životu. Tohle všechno proměnit v každodenní realitu je těžká výzva,“ řekla Super.cz Menzelová.

Některé své fanynky provokativním videem v plavkách dokonce lehce naštvala. „Tedy ten zadek, teď jste mě naštvala,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Wow, to je ale tělíčko,“ připsal další fanoušek. „Pěkná jste, vy provokatérko,“ stálo v další z mnoha zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám