Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože na to nevypadá, vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) slaví 46. narozeniny. Olga Menzelová stále překypuje energií a s úsměvem na rtech se rozhodla oslavit i nové číslo v občance.

Pro letošní narozeniny se tak pořádně odvázala. Fanouškům poslala na sociální síti žhavý snímek, na kterém je zcela nahá. „Tak jo…dnes…4 a 6… takhle to vypadá líp….a přesně takhle se cítím,“ svěřila se Olga Menzelová, která sdílela černobílý snímek z postele, na kterém předvedla své tělo.

„Šíleně moc děkuju za všechna přání, která mi posíláte! Jste mě normálně zavalili! A dojali! Moc děkuju! I love you,“ nechala se slyšet Olga, která kývla na akty a pózovala před objektivem Terezy z Davle.

Menzelová se jako trojnásobná maminka může stále chlubit výstavním tělem, na kterém pravidelně maká. „Nejlepší trik je skvěle se vyspat, ideálně 8 hodin v kuse, a pak mám takové heslo: Každodenní cvičení život ve štěstí promění. A dobrá nálada a pozitivní přístup k životu. Tohle všechno proměnit v každodenní realitu je těžká výzva,“ řekla Super.cz oslavenkyně.

Menzelová má dcery Annu, Evu a syna Alberta. Otcem nejstarší Aničky je režisér Jaroslav Brabec, Evičku má s režisérem Jiřím Menzelem a syn se narodil do vztahu s egyptologem Miroslavem Bártou.

Reklama

Další články

Načítám