Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Pavla Novotného (43) jsme si zvykli, že pro jakékoli slovo nejde daleko. Kvůli tomu ho také někteří nazývají „protekční spratek“. Za tu dobu, co ho zná široká veřejnost, už stihl urazit nespočet dalších osobností. Jeho obdivovatelé, ale i odpůrci jsou nyní jako u vytržení, protože Pavla uvidí zápasit v kleci.

Kontroverzní politik totiž vstoupí do zápasu, ve kterém může ještě více naštvat, nebo naopak uspokojit své kritiky. Starosta městské části Praha-Řeporyje totiž už loni na jaře uzavřel smlouvu s organizací RedFace, kterou zatím neměl možnost naplnit. Ten čas je tu.

K zápasu ho vyzval „Psychopat Bejr“, který nedávno vstoupil do boxerského zápasu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). Byl ale diskvalifikovaný a vyhrál Jaromír. Bejr Novotného vyzval, protože ho urážel právě na internetu. „Pan Novotný mi bezdůvodně začal psát na sociální sítě, že jsem buze*ant a že se neumím prát. Co si to jako dovoluje, ta močka? Takže já ho teď oficiálně vyzývám na zápaseček. Ve smlouvě má napsané facky nebo box, tak si může vybrat, čemu dává přednost. Potom uvidíme, kdo z nás dvou se neumí prát!“ vyjádřil se Aleš Bejr.

K překvapení některých ale Novotný výzvu přijal a jak jinak než pomocí ostrých slov. „Poslouchej, ty nulo! Já s tebou nemůžu boxovat, ale hlavně ty neumíš boxovat! Já jsem tvůj box viděl a ty ho vůbec neumíš! Slyšels někdy o fackovaný, ty idiote? Ne? Tak si o ní něco zjisti! Buze*ante!“ natočil ve videu. Národ tak čeká fackovací zápas mezi Bejrem a Novotným, a to už 6. dubna v areně v pražských Vysočanech.

Reklama

Další články

Načítám