Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zápasy v kleci jsou u české společnosti čím dál tím oblíbenější. Novodobí sportovci už ale nemusí mít nutně špičkovou fyzičku a svaly. Důkazem je Lucie Kotlárová, která váží 262 kg a nemůže se dočkat, až se před diváky popere. Vyzývá dokonce samé muže.

Lucie je nepracující máma z Písku, která se už nemohla dívat na to, jakým způsobem vyhlášený „Kotlárobijec“ Karlos Benda mlátí její bratrance. „Myslíte si, že když jsem žena, tak budu zticha? Já mám za sebou deset let capoeiry, a když chci, hýbu se jako srnka. Karlos Benda už dlouho ponižoval naši rodinu, a pokud si myslí, že mu to bude beztrestně procházet, tak se šeredně plete. Možná jsem lehce tlustší, ale pořád jsem ohromně silná a mám obrovské zkušenosti, které se nezapřou. Hodně si na něj věřím!“ uvedla Lucie.

Lucii ale leží v žaludku ještě jeden Karlos, a to Vémola (38). Ráda by se v kleci s tímto slavným bijcem utkala. Vyzývá ho tak k boji. „Benda se mě bojí. To mi bylo hned jasný, že to není žádný chlap. Dovoluje si jenom na slabší a nemocné. No, když se mě jeden Karlos bojí, tak doufám, že ten druhý nebude,“ prohlásila pro Super.cz odhodlaná bojovnice.

A proč chce přeprat zrovna Vémolu? „Protože má nějaké zkušenosti, kterými se mi může trochu rovnat. A já věřím tomu, že ho se svou vahou převálcuju. Cikáni v Písku mě nebyli schopni povalit na zem, a to byli jinačí střelci. Vémola mě na zem také nedostane,“ doplnila Kotlárová. Její schopnosti diváci uvidí v rámci dubnového RED FACE 3, a to 6. dubna v pražských Vysočanech.

Reklama

Další články

Načítám