Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Bernášková (43) vyrazila na slavnostní promítání nového seriálu televize Prima s názvem Vytoč mého agenta. Herečka a spisovatelka si nenechala večírek ujít společně se svou dcerou Justýnou. Téměř identický outfit ale pěkně zamotal hlavu všem přítomným.

Jana tak celý večer poslouchala, že jsou od sebe k nerozeznání a že nevypadají jako matka s dcerou, ale jako sestry. „Pro mě to je lichotivé, ale Justýna se vždy trochu nas*re, že si říká, že nevypadá na čtyřicet. Já jsem ráda, ale já si myslím, že nevypadám na šestnáct ani na dvacet,“ řekla Super.cz.

Sama podobu s dcerou prý moc nevidí. „Já si ale myslím, že si nejsme tak podobné. Ona vypadá přesně jako její tatínek za mlada, což je navíc velmi zvláštní,“ smála se.

Na Janu Bernáškovou se už brzy můžete také těšit v seriálu ZOO, kde se stala novou posilou. Tento rok by také ráda dokončila svou další knihu.

Reklama

Další články

Načítám