Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shopaholicadel (30) má za sebou nezáviděníhodný Štědrý den. O Vánocích jí totiž krachl vztah s Janem Kulasem (30). Influencerka následně oznámila, že byla dokonce těhotná a musela na potrat, expřítel ale ihned reagoval a podle jeho slov byla v nemocnici kvůli alkoholu.

Nyní se Adéla vyjádřila ke spekulacím, že už někoho má. Zklamala tak influencera ShopaReného, který se jí dvoří. „To, že mi pošle kluk nějaký dárek, neznamená, že ho hned chci. Já nechci ani Reného, ani Libora z Prostřena, ani žádného jiného kluka teď. Víte, jak mi vyhovuje ta svoboda, že jsem sama, že si můžu ve svém pronájmu dělat, co chci. Můžu jít, kam chci, a nemusím řešit toho kluka a přizpůsobovat se mu. To si jako nemůžu najít kamarády? “ řekla rázně během živého vysílání na Instagramu.

Následně se ještě jednou vyjádřila ke svému nápadníkovi. „Co když se, Rendo, rozhodnu, že budu chtít chodit třeba s hercem nebo zpěvákem? Co s tím uděláš? Nic.“ Adéla tak nastínila, v jakých vodách by si přála v budoucnu klofnout přítele.

A co vzkazuje těm, kteří z ní mají legraci? „Jsem sama sebou, jsem taková, jaká jsem. Pokud se to někomu nelíbí, tak jeho problém. Já se kvůli někomu měnit nebudu,“ řekla Adéla Pulcová.

Reklama

Další články

Načítám