Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shopaholicadel (30) má za sebou velmi dramatický Štědrý den. O Vánocích jí totiž krachnul vztah s Janem Kulasem, který ji před časem požádal o ruku. Nyní influencerka musí čelit další ráně. Honza totiž promluvil a osvětlil některé informace, které Adéla veřejně říkala.

„Je to pro mě těžké, ale já jsem zrovna před třemi týdny potratila. Už mu tlouklo i srdce. Když vidím venku kočárek, tak se hned rozbrečím,“ prohlásila během živého vysílání Adéla. K celé šokující záležitost se vyjádřil nyní její expartner a řekl svou verzi příběhu. „Spali jsme spolu hodně málo a vím to jistě, že těhotná nebyla,“ řekl napřímo Kulas. Zároveň práskl, že Adéla v nemocnici skončila prý jen kvůli kocovině. „Bylo jí špatně z alkoholu, protože nežere,“ nebral si Honza servítky.

Adélu tento rozchod velmi rozhodil. Svěřila se, že se objednala k psychiatrovi. Honzovo vysvětlení, jak to podle něj bylo s jejím těhotenstvím, je tak pro ni další těžkou ránou.

Reklama

Další články

Načítám