Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah s Adélou Gondíkovou (50) přineslo Jiřímu Langmajerovi (57) samo nebe. A sám to přiznává. Pár, který oslavil čtvrté výročí svatby, je pořád ve stádiu zamilovanosti. A i když jsou oba herci, rozhodně domácí idylu nehrají. Důkazem jsou noční snímky páru, který netušil, že je jim při procházce během jejich krátkého karlovarského pobytu někdo v patách.

"S Adélkou máme doma pohodu a mír a pejska. Všechno nám do sebe hezky zapadá, není důvod, proč se stresovat," řekl Super.cz Jiří, když dorazili s manželkou do lázeňského města na přehlídku módní návrhářky Dominiky Sedláčkové, která Adélu do Varů na společenské akce oblékala.

Jiří sice ženu svého života našel o trochu později, přesto nás zajímalo, co by poradil jiným párům, aby jim to takhle klapalo. "Především to, co jsem se já naučil, učím se to a ještě učit budu. Nechtít, aby bylo všechno jenom po mém. Chce to víc myslet na to, co chce ten druhý, než to, co chci já sám," svěřil Langmajer.

Reklama

Další články

Načítám