Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Nikol Leitgeb (37) je už čtyři roky šťastná po boku svého manžela Petra, s nímž má syna Tobiase, z předchozího vztahu pak má ještě staršího syna Mathiase.

Ještě než mezi ní a tehdy jen kamarádem Petrem přeskočila jiskra, musela si ještě hodně dlouho počkat. Kdo si počká, ten se ale dočká. Láska se mezi nimi zrodila až na společné dovolené na horách, která nebyla původně vůbec v plánu.

„Čtyři roky, co jsem napsala dlouholetému kamarádovi Petrovi, že bych vyrazila do Alp na lyže, ale nemám s kým,“ vzpomínala Nikol na Instagramu na to, jak se sbližovali.

„A on že by teda jel. Muž činu. Jako vždy. Tak jsem ho 25.prosince vyzvedla a vyrazilo se,“ dodala Nikol. O pár hodin později už si svého „kamaráda“ testovala.

„V Německu jsem se ho zeptala, jestli má v plánu se nějak usadit a jak to má se svatbou, v Rakousku, jestli chce mít děti, bo když jste single máma, tak není čas na hrdinství a je třeba ptát se, kdo je kdo,“ pokračovala ve vzpomínkách Nikol. A pak už šlo všechno ráz na ráz.

„V Itálii jsme pak vypili pár slivovic a aperolků, slupli jsme spolu to nejjemnějc nakrájený lardo, což byl sakra intenzivní zážitek hned takhle zkraje vztahu, no, a když jsme se vrátili z Itošky, Péťa už si tašku vybalil rovnou k nám. I s těma lyžema,“ zasnila se Nikol nad výročím jejich vztahu. „Děkuju, žes mě tenkrát vyvez,“ neskrývala i po letech své dojetí.

Reklama

Další články

Načítám