Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Leitgeb (37) skončila pár dní před Štědrým dnem v nemocnici, jak informovala své fanoušky na sociálních sítích.

„Když člověk nadává, že nic nestíhá, musí zákonitě přijít něco, aby zastavil úplně. Omlouvám se všem, kterým jsem něco slíbila. Nebude to,“ uvedla oblíbená influencerka ke snímku z nemocničního lůžka. Ač doposud nesdílela, co za její hospitalizací stálo, tak se zdá, že už se vše obrátilo k lepšímu.

Maminka dvou dětí je už od úterý opět doma i se svou rodinou. „Jste hodný. Tolik zpráv, děkuju. Už jsem doma. Péči přebírá p. Meruňka. Opatrujte se,“ napsala k fotografii z postele, kde ji hlídal čtyřnohý psí miláček.

Také o její sociální sítě je výborně postaráno. Vzal si je totiž na starost starší syn Mathias, který influencerky fanoušky pobavil.

„Já ležím, tak to Máťa bere za mě. Ano, máme na stromečku ozdobičky z toaleťáku. Hezkej adventní večer a buďte, pokud možno, zdraví, prosím vás,“ napsala k videu, který natočil právě Mathias. Ten sledujícím ukázal ten „nejkrásnější stromeček“, který zdobila celá rodina, jak detailně vysvětlil i ve videu, ve kterém se na moment objevil také syn Tobias.

„On je prostě božan už od miminka. A vám přejeme, ať jste hlavně brzo fit. Ozdobičky jsou samozřejmě nejkrásnější, protože jsou z lásky,“ vzkázala fanynka. „Mates už aby měl svůj účet. Budu jeho fanynka,“ napsala další. „Máminy influencerské geny nezapře,“ podotkla sledující. „On je prostě skvělej. Ať jste brzy v pořádku,“ dodal fanoušek.

Reklama

Další články

Načítám