Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) už před nějakou dobou investovala do svého účesu, který si nechala prodloužit. „Takže za 10 tisíc mám účes na čtyři roky,“ svěřila se nedávno oblíbená herečka, která musí chodit na pravidelné posouvání spojů, které zabere klidně čtyři hodiny.

Do vlasového salonu zavítala už začátkem ledna. Dlouhé vlasy na nějakou dobu sundala a fanouškům ukázala, jak jsou na tom její vlastní vlasy.

„Před chvílí jsem sundala dlouhé vlasy a za chvíli je opět posunuté (kvůli růstu a barvě) nasadím. Vidíte sami, že moje vlastní vlasy jsou úplně v poho a opravdu se pod těmi přidanými dlouhými neničí. Dlouhé potřebuji do seriálu Zoo,“ uvedla herečka k fotografii těsně před proměnou.

Ač se říká, že delší vlasy omlazují, tak dle fanoušků Veroniky Žilkové to není úplně tento případ. Herečka se jim prý spíš líbí ve šmrncovním krátkém sestřihu.

„Jste milá, ale kratší vlasy vám sluší mnohem více. Možná v mnohých z nás převládá pocit, že když budeme mít dlouhé vlasy, omladíme se. Ale tím se nám prodloužením vlasů jakoby protáhne obličej, zhubneme v něm a jsou více znát vrásky. Nicméně, ať má každý to, v čem se cítí dobře,“ vzkázala jedna z fanynek.

„Krátké vlasy bych vám doporučila. Nosívala jste je dříve a sedělo vám to moc! Kratší střihy omlazují, ale jinak jste kočka. Jen můj názor,“ uvedla další.

„Skvělá práce, barva je perfektní, moc vám to sluší. Noste si, v čem se vy sama cítíte nejlíp. Jen mám obavy, abyste za chvíli netrumfla i Kordulku, protože jste doopravdy kočka,“ podotkla sledující.

„Dobrý den, opravdu v krátkých vlasech působíte mladší, dlouhé jsou moc nepřirozené,“ shodují se příznivci herečky, která si na svých sociálních sítích již stihla vybudovat základnu s téměř 100 tisíci sledujícími.

Reklama

Další články

Načítám