Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalí partneři a otcové jejích dcer Mii a Rozárky Jakub Prachař (40)Jaromír Soukup (55) zakázali Agátě Hanychové (38) postovat snímky a videa dětí na sociální sítě. Teď obě vnučky během mikulášského večera ukázala na Instagramu její matka, herečka Veronika Žilková (62).

Doufám, že je to v pohodě. Babičce to nezakázali, asi teď přijde druhá vlna,“ krčila rameny v rozhovoru pro Super.cz Agáta, která se sama snaží zákaz respektovat. „Bude se to řešit soudně. Nevěděla jsem, že se to dělá, ale přišlo mi předvolání,“ upřesnila s tím, že v tomto případě jde o Miu, kterou má s Prachařem.

Na sociálních sítích může být aktuálně pouze Kryšpín, jehož otec je Mirek Dopita, ke kterému se Agáta vrátila.

Přijde mi to celé na hlavu, protože ty děti jsou mediálně známé, protože jsme mediálně známí. A zakazovat to teď? Mia je z toho hrozně nešťastná, protože jestli něco miluje, tak dělat se mnou živáky a tančit na TikTok. Tak jí to ukládám, a až se tatínkové rozmyslí, budu jí to tam moct dát,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám