Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38)Vincent Navrátil (27) v našem pořadu Taky názor působí jako sehraná sourozenecká dvojice, která se láskyplně špičkuje. Zejména rodiče mají z pěkných vztahů mezi sourozenci vždy radost. Jejich matka Veronika Žilková (62) teď ale v pořadu Intimní zpověď prozradila, že Agáta nebyla vždy ke svým bratrům tak milá. Kupříkladu svého bratra Cyrila nenáviděla od chvíle, kdy se narodil!

„Když byla Agáta malá, Cyrila nenáviděla. On se narodil nemocný a bylo to s ním strašně těžké. Pořád jsem pendlovala mezi Motolem a domácností. Jí byly čtyři roky a já jsem tehdy žila na jednotkách intenzivní péče. Měl šest operací. Agátku jsem diskriminovala. Musela jsem ji ale odstrkovat, jinak to nešlo. Ani časově, ani fyzicky. Ona to ale nechápala, byla malá. Pořád jen slyšela, že si nemůže pozvat kamarádky, protože Cyril nemá imunitu, že nemůžeme na pouť atd. Milovala jsem a miluji všechny děti stejně, ale tehdy prostě byla ta pozornost zaměřená na to slabší dítě. Naštěstí už mu to dávno odpustila. Už ví, že to tehdy jinak nešlo,“ vzpomínala na těžké chvíle Veronika Žilková, jejíž syn Cyril Navrátil přišel na svět s brániční kýlou.

Stejnou vrozenou vadu měl i její syn Melichar, jehož stav byl bohužel až tak vážný, že se ho lékařům nepodařilo zachránit a zemřel v pouhých šesti měsících. Na toho v pořadu zavzpomínala v souvislosti s dotazem, jestli souhlasí s tím, že vše zlé je k něčemu dobré: „Ne. Moje kamarádka Jana Šulcová (†76) říkávala, že život není to, co chceš, ale co vydržíš. A když to vydržíš, tak tě to posune. Ale já bych klidně vynechala třeba kapitolu, kdy mi umřelo dítě. Vůbec nevím, v čem mě to posunulo. Jen to bylo smutné. Byla bych mnohem radši, kdybych teď měla patnáctiletého syna než tenhle hluboký zážitek,“ vyprávěla smutně herečka.

Doufala, že se rodiče rozvedou

Dotkla se ale i tématu manželství, a to nejen svého. „Můj dětský sen byl, aby se rodiče rozvedli. Pořád se strašně hádali, ale nerozvedli se,“ vzpomínala na své dětství. Jak to má s muži po třech rozvedených manželstvích ona? „Já teď mám skvělého kamaráda, který je taky z Moravy. Krásně se o mě stará. Partnera nemám a nikdy už mít nechci. Svatbu už jsem třikrát zkusila a stačilo to. Ani partnera, ani manžela už nechci,“ zdůraznila Žilková po narážkách moderátorky Blanky Kubíkové na Josefa Holomáče, se kterým se už přibližně rok objevuje ve společnosti. Stále však trvá na tom, že je to opravdu dobrý kamarád.

Reklama

Další články

Načítám