Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lekli jsme se, že přijel se zkrvaveným palcem. Nakonec se ale ukázalo, že jde jen o rekvizitu k focení. Bohuš Matuš (50) vyrazil i s manželkou Luckou a dcerkou Natálkou na soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky, kde nejen vystupoval, ale fotil i zdravotnický kalendář.

"V poslední době se mnou holky jezdí docela často, Natynka chce vždycky na jeviště a tancuje tam," vyprávěl Super.cz zpěvák. Toho jsme se ale v resortu nedočkali, protože malé nebylo dobře. Naštěstí se našla odborná pomoc mezi přítomnými zdravotníky, tak snad všechno dobře dopadlo.

Bohuše čeká pracovní léto, chystá i oslavu svých kulatin, která vyvrcholí listopadovým koncertem v Divadle Broadway. Na to konto prozradil, že se chystá trochu zrenovovat repertoár. "Dělám si nové písničky ve studiu. Pracuji na nich během deseti let, co jsem vydal svoji poslední desku," upřesnil.

Dcera a manželka ho u práce neruší, studio má totiž ve svém bytě 2+1, který má osmdesát metrů čtverečních, jak sám prozradil. Není to zas tak malé, aby se tam nevešla celá rodina, proto jsme si trochu rýpli, proč se tedy pořád stěhují po pronájmech.

"Mám tam soukromí jen sám pro sebe. Pro rodinu by to bylo opravdu malé. A pronajímáme si byty tak, aby se nám tam líbilo. Kdybych chtěl hypotéku, platil bych ji do devadesáti. Radši zaplatím nájem než nějakou vysokou hypotéku. Nevím, co se bude dít v tomhle státě. A kdyby bylo nejhůř, ten jeden byt mám," zavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám