Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dva roky řešil Bohuš Matuš (50) jeden problém s bydlením za druhým. Nedlouho poté, co se s rodinou nastěhoval do nájemního bytu, ho opustil kvůli sousedovi, který jim prý dělal nepříjemnosti. Po přestěhování do dalšího bytu jim měsíc po nastěhování sdělila paní domácí, že musejí odejít kvůli prodeji. Následovalo tak další stěhování.

Nakonec našli oázu v domku za Prahou, kde jsou spokojení, přestože ani tady se jim nevyhnuly patálie. „V noci mě vzbudila Natynka, že je v pokoji hastrmánek, že si k nám lehne, moc jsem se nevyspal a žena taky ne. Navíc nám po zahradě ve 3 ráno chodí divoké prase, už tam chodí týden, do toho štěkají psi,“ svěřil se Bohuš Matuš s tím, že se moc nevyspí. „Jsou to divoké bezesné noci, ale stěhovat se nebudeme,“ dodal zpěvák, který je na místě spokojený a jedno divoké prase už mu bydlení s rodinou nepokazí.

„Jsem tam v ráji, moc se mi tam líbí, je to tam krásné, je tam pro dcerku skvělá zahrada, takové bydlení jsem ještě nezažil. Navíc máme skvělého souseda, takže velké nadšení,“ prozradil Bohuš Matuš, kterého jsme potkali na první čtené zkoušce nového muzikálu Troja. Během léta ho tak čekají pravidelné zkoušky v divadle, vystoupení a také velkolepá oslava 50. narozenin, a to s fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám