Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V moravské metropoli bylo během minulého víkendu pěkně dusno. Na Plese jako Brno se sešly nejrůznější celebrity, které si tento luxusní galavečer nenechaly ujít. Dorazila i podnikatelka Nela Slováková (34).

Nela zářila v průsvitné róbě. Během našeho rozhovoru došla i řeč na její potyčku s Natálii Kočendovou (24). Nela ji totiž odsoudila a tvrdí, že Natálie prodává pod svojí vlastní značkou dekorativní kosmetiku, kterou nevyrábí, ale kupuje z asijského e-shopu.

To Nela prý nemůže překousnout. „Já nemám ráda, když někdo lže a dělá z lidí hlupáky. Já žádnou válku nevedu, pro mě to byla informace pro moje sledující. Pokud chce někdo válčit, ať si válčí,“ řekla Super.cz.

Kdyby se prý na galavečeru potkaly, Nela by Natálii nepozdravila. „Určitě ne. Já jsem Natálce kdysi gratulovala upřímně k jejímu vítězství, protože je to nádherná žena. Velmi mě zasáhlo, co se jí stalo, že přišla o děťátko, ale to s tím nemá bohužel nic společného. Já proti ní nic nemám, ale nemám ráda, když někdo prodává čínské věci a prodává to za své. To je všechno,“ doplnila.

A co na to Natále Kočendová? Ta celou věc řeší aktuálně s právníky. „Sama (Slováková – pozn.) provozuje e-shop s kosmetickými výrobky, které se zaměřují na stejný trh, a tímto je se mnou v konkurenčním vztahu. Jedná se o nekalé soutěžní jednání, které je zakázáno,“ vyjádřila se minulý týden Kočendová Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám