Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka a podnikatelka Nela Slováková (34) momentálně tráví většinu času v plavkách. Ovšem nikoliv jako otužilci na promrzlých rybnících, ale v prosluněné Indonésii.

Slováková, jež se proslavila jako vítězka hříšné reality show Hotel Paradise, vystavila své bujné vnady v bikinách u bazénu. Konkrétně v městečku Ubud na Bali, což je centrum tamějšího kulturního a duchovního života, který Nela obohatila svým vlastním způsobem.

A fanoušci doslova vrní blahem. „Ubud. Magická místa uprostřed lesů. Nádherná příroda, zpěv ptáků, křik opiček,“ rozněžnila se Nela na sociální síti. „Bohyně všech bohyň,“ chválili krásku fanoušci.

Ta si své vnady nechala loni z estetických důvodů upravit, a tak se ráda chlubí tím, jak jí skvěle padnou, v bikinách. „Nebudu to svalovat na zdravotní problémy, upravovalo se to a působí to aktuálně větší,“ chlubila se Super.cz Slováková. A jak je vidět, nelhala…

Reklama

Další články

Načítám