Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) tráví dovolenou na Bali, a i když v posledních dnech s fanoušky sdílela pár svůdných fotek, až dosud se neobjevila Nelina specialita, nahá fotka ve vaně. Teď svým sledujícím ale konečně udělala radost.

Ani Nelu Slovákovou už nebavily nízké teploty v České republice a odjela si prohřát kosti do Indonésie. Během svých dobrodružství samozřejmě nešetří pěknými fotkami, v posledních dnech ale na dálku řeší i spor s kolegyní ze showbyznysu Natálií Kočendovou.

Obvinila ji totiž, že neprodává originální kosmetiku. „Bohužel to není kosmetika N. K., ale kosmetika z Aliexpressu, kde vám nabízí personalizované logo, které vám na kosmetiku natisknou. Je toho plný internet. Jsem alergická na to, když někdo dělá z lidí idioty,“ rozčílila se Nela a dál přitvrzovala.

Pokud se ale někdo bál, že by spor dvou krásek zapříčinil to, že už blondýnka nebude mít náladu se fotit a snímky sdílet s fanoušky, ten by se pletl. Ani z Bali nesmí chybět fotografie z vany, na které je Nela úplně nahá. na záběru ukazuje svou dlouhou nohu a vnady si zakrývá jen jednou rukou.

„Tak ale to by bylo, aby nebylo,“ připsala k fotce Nela, která určitě tušila, že právě na takový záběr její sledující čekají.

„Běž už do p*dele, Nelo,“ napsala Nele s humorem Karolína Huvarová. „Krásná žena, můj velký vzor,“ připsala jiná fanynka. „Opět raketa, Neluško,“ přidává se třetí. Nebyla by to ale Nela, kdyby od sledujících nedostala i nějaké připomínky.

„Opálená krásně, ale co ten obličej? Kde se stala chyba?“ ptá se jedna. Té Nela, jak má ve zvyku, zanedlouho odpověděla. „Chyba? Chyba je ta, že si jej mažu SPF 70, abych nevypadala jak mexickej loupežník.“

Nela se fotkou ve vaně nejspíš postarala o vrchol toho, čím může z dovolené potěšit své fanoušky. Nebo že by předvedla ještě víc? Necháme se překvapit.

Reklama

Další články

Načítám