Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adam Rundus, kterého televizní diváci znají díky soutěži MasterChef, se ukázal ve velmi bláznivé image. Do společnosti totiž dorazil s netradiční kombinací barev na hlavě. Rozhodně tak byl k nepřehlédnutí.

Moje dobrá kamarádka, co barví vlasy, mi napsala, zdali nechci pomalovat hlavu. Já jsem si říkal, že jsem jediný blbec, který si to nechá pomalovat. Vlastně z toho mám radost. Je to takové jaro. Mám tam kytky a udělali jsme to s příchodem jara,“ smál se Adam během rozhovoru pro Super.cz.

A jak na jeho netradiční image nyní reaguje okolí? „Hele, zatím pozitivní ohlasy, já se bavím se stejnýma bláznama. Myslím, ale, že za týden to půjde dolů. Často si barvím vlasy, že mám blond, modrou a tohle byl úlet, chtěl jsem to zkusit.“

I tak ale už zažil nechápavé pohledy. „Byli jsme v Plzni a šli jsme do hospody večer a lidi se na mě koukali jako na úplného blázna, ale tak 80 % to jinak chválí,“ smál se Adam.

Nakonec jsme si také povídali, jak se mu celkově pracovně daří po skončení televizní soutěže. Adam má před sebou velké výzvy. „Založil jsem si vlastní značku zástěr a za tři týdny ukážeme můj nový cooking show pořad. Jdeme s ním za tři týdny ven. Je to můj životní projekt. Je to hodně o povídání a o jídle. S hostem vždy vaříme. Bude to první týden v dubnu,“ dodal Adam Rundus.

Reklama

Další články

Načítám