Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny byl z domu Big Brothera vyloučen David, který měl dle televize Nova skrývat informace o své minulosti, kdy měl být členem zločineckého gangu na Slovensku. Sám David v roce 2013 uzavřel na Specializovaném trestním soudě dohodu o vině a trestu a spolupracoval s policií. Soud ho tehdy odsoudil ke sníženým osmi letům odnětí svobody za vydírání, k čemuž se sám přiznal.

„Pocházím z dělnické rodiny, otec je alkoholik a byly tam různé excesy. Abych odlehčil rodinnou situaci, tak jsem začal brigádničit od 13 let ve výčepu. Můj první kontakt s vagabundy proběhl, když jsem měl 24 let. Naléval jsem za barem a jeden člověk tehdy vytáhl pistoli a přiložil mi ji k hlavě. Zeptal se mě, jestli mě má zastřelit za to, že jsem si dovolil požadovat peníze za nalitý alkohol,“ zavzpomínal David mimo jiné pro Nový čas.

„Soutěžící David je ze soutěže vyloučen. Tím, že před podpisem smlouvy o své účasti zatajil závažné informace, porušil pravidla,“ uvedla televize Nova pro Super.cz. Tahle kauza, ze které vyplývá David jako lhář, se samotného dnes již bývalého hráče velmi dotkla a k celé věci se vyjádřil.

Na jeho trestní minulost se prý nikdo nezeptal. „Mrzí mě, jak se k tomu celá produkce a štáb Big Brotheru postavily. Snaží se mě obvinit, že jsem lhal. Mě se nikdo nikdy nezeptal. Můj názor je, že to na devadesát devět procent věděli, a když se jim to hodilo, tak to vytáhli ven a udělali z toho velkou kauzu. A tím to se mnou i nějakým způsobem uzavřeli,“ uvedl David na svém youtube kanálu s tím, že v psychologickém testu uvedl, že byl v minulosti trestaný.

„Oni mají tento test i záznam. Opět se mě nikdo na nic nezeptal. Na castinzích nebyla o mé minulosti řeč. Produkce apelovala na to, že si nás budou velmi prověřovat, aby věděli, kdo do domu jde. Kdyby chtěli, aby tam nebyl někdo s trestní minulostí, tak si stačilo vyžádat výpis z registru trestů. Mohli jsme předejít všem problémům, proto vím a s určitostí tvrdím, že o tom produkce věděla. Jen to využila a nafoukla to jako další kauzu. Když se jim to hodilo, tak mě odpálili z domu tak, jak to udělali a bez jakéhokoliv mého vyjádření a obhajoby,“ uvedl se slovy, že televize neodvysílala ani část jeho vyjádření ze zpovědnice.

Dodnes se k němu údajně nedostala ani jedna ze smluv, které podepisoval, a žádal o ně. I proto se v tomto ohledu obrátil na advokáta.

David také řekl, že do reality show nešel kvůli peněžní výhře.

„Nechtěl jsem být zajímavý tím, jaká byla moje minulost před dvaceti lety, ale tím, jaký jsem a co dělám dnes. Ano, počítal jsem s tím, že tahle kauza, kterou jsem si odseděl, bude venku. Změnil jsem celý svůj život, ale nechtěl jsem, aby to byl hlavní tahák, kvůli kterému mě vzali do vily. Tyhle kauzy mě poznamenaly. Do konce života si potáhnu ten kříž, nedokážu to vrátit zpátky. Dodnes lituji těch skutků a činů. Bohužel nic nedokážu vrátit. Nebylo to jednoduché, žil jsem v té době a snažím se to odčinit tím, co dělám dnes. Pomáháme lidem měnit životy, a to byla moje hlavní motivace jít do této show. Mrzí mě, že ze mě udělali monstrum a vykreslili mě jako bezcitného idiota, který nepozná nic jiného než fitko, svaly a kuchyň. To ze mě udělala tahle reality show. Zažívali jsme tam kopec věcí, které se do televize nedostaly, sestříhali jen to, co se jim tam hodilo,“ řekl David ve svém rozsáhlém videu, kde mluví i o své těžké minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám