Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Petra Kvitová (34) moc dobře ví, že rok 2024 pro ni bude všech ohledech speciální. Fanouškům se totiž pochlubila krásnou novoroční zprávou. Tenistka čeká se svým manželem Jiřím Vaňkem miminko!

„Přejeme vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ napsala na Instagramu Kvitová. Tenistka zveřejnila i snímek fotky z ultrazvuku.

O šestnáct let starší Jiří Vaněk byl nejprve pouze trenérem Petry Kvitové. Trénovat ji začal v roce 2016, tehdy byl ještě ženatý. Postupem času ale mezi nimi přeskočila jiskra, která ovšem nebyla jen krátkodobou záležitostí. Vaněk se nakonec po osmnácti letech rozvedl s manželkou Markétou a před dvěma lety společně s Kvitovou přiznali, že tvoří pár.

O jejich vztahu se ale mluvilo už rok předtím, když kouč u tenistky přespával údajně kvůli své „nelehké životní situaci“. V červenci 2023 se pak konala veselka a letos se manželé dočkají miminka.

Reklama

Další články

Načítám