Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se během galavečera Český slavík oceňovali nejúspěšnější zpěváci, jednou z předávajících byla také tenistka Petra Kvitová (34). „Vůbec nevím, co budu povídat,“ přiznala lehkou nervozitu, když jsme ji před přenosem oslovili, i když tento úkol měla před sebou už podruhé.

„Nebyl problém najít čas, protože mám teď po sezoně. Není to tak, že bych měla hodně napilno, takže si to zpříjemním Českým slavíkem,“ svěřila. „Volno budu mít ještě do Vánoc a pak mě zase čekají tréninky. Do té doby se těším na to, že budu trávit čas s přáteli a rodinou, protože během roku na ně mám málo času,“ upřesnila úspěšná tenistka, jíž doprovodil manžel, trenér Jiří Vaněk, za kterého se letos provdala.

Na slavnostní večer zvolila přiléhavou a trochu průsvitnou róbu od své oblíbené návrhářky Beaty Rajské. Sportovkyně je vysoká a má postavu modelky, takže si takové kousky může dovolit. „Pro šaty jsem si byla před týdnem. Mám ráda jednoduché šaty a Beata to taky ví, takže v tom souzníme,“ míní. Tradičně se ozdobila diamantovými šperky od Alo Diamonds, je totiž ambasadorkou značky. Ty její byly vůbec nejdražší na slavnostním večeru, jejich hodnota byla 8,4 milionu korun. „Samozřejmě mám trochu strach, když mi je půjčí. Taky je strážím jako oko v hlavě,“ přiznala.

Reklama

Další články

Načítám