Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I rok 2023 se nesl ve znamení svatebního veselí. Řada známých osobností se rozhodla „do toho praštit“.

Rozruch vzbudila především veselka modelky Anety Vignerové (36) a scenáristy Petra Kolečka (40), který se letos málem oženil i s Anetinou sokyní v lásce Denisou Nesvačilovou (32).

Nakonec se ale vrátil k mamince svého syna Jiříčka a pojal ji za svou ženu. Podruhé se vdávala modelka Alena Šeredová (46), jejím vyvoleným se stal dědic italské automobilky Fiat Alessandro Nasi. Svatba se konala na Sicílii.

Po čtrnácti letech vztahu se ženáč stal také ze zpěváka Marka Ztraceného (39), jenž si vzal svou partnerku a maminku syna Marka Marcelu Skřivánkovou. Do svazku manželského vstoupila také tenistka Petra Kvitová (34), která se vdala za svého trenéra Jiřího Vaňka.

Do třetice všeho dobrého… ženil se také hudebník Ondřej Brzobohatý (41). Ten našel po rozvodu s Taťánou Kuchařovou štěstí u moderátorky Daniely Písařovicové (45). Vdávaly se také herečka Sára Affašová, herečka Yvetta Kornová, misska Karolína Kopíncová nebo moderátorka Linda Bartošová. Na známé tváře, které roku 2023 vstoupily do svazku manželského, se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám