Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po narození dcery Naily se herečka Denisa Pfauserová (35) vrátila hodně rychle do práce. Po šestinedělí naskočila do seriálu ZOO a teď už ji můžeme vidět i na divadle. „Hraju druhé představení a přiznám se, že kostým je trochu obtažený a ta paruka šíleně svědí,“ svěřila Super.cz po uvedení komedie Lady Oscar v Divadle Kalich.

„Teď mě ještě čeká natáčení seriálu Sex O’Clock, kde budu hrát porno producentku. Hrozně mě pobavilo, když mi volali, jestli bych tu roli chtěla. Řekla jsem, že jo, protože do jaké jiné role se po mateřské vrátit,“ smála se Denisa, která ovšem na žádné natáčení ani hraní nejde bez dcery. Pořád totiž ještě kojí a Nailu má ve chvílích, kdy pracuje, na starosti babička. „Já si ale práce nenavalila nějak hrozně moc, takže se to dá zvládnout,“ ujistila nás.

Vrátili jsme se i k Denisinu porodu, když teprve nedávno prozradila, že s jeho průběhem po provedení akutního císařského řezu nebyla spokojená a necítila se komfortně, pokud jde o zacházení a umožnění prvního kontaktu s dcerou. Podala i stížnost na lékařku. Na sociálních sítích dostala stovky povzbuzujících reakcí, ale dočkala se i těch negativních.

„Z porodnice jsem dostala omluvu přímo od pana ředitele. Potěšily mě reakce nejen od maminek, ale i od odborníků, porodních asistentek, porodníků samotných nebo zdravotních sester. Děkovali mi za tu osvětu, protože sami vidí, že se tohle děje a nějaká porodní šikana v těch nemocnicích je. Jsem ráda, že se to i díky mně někam posouvá,“ cítí zadostiučinění Pfauserová.

„Tenkrát jsem to obrečela, tu bezmoc a zoufalství. I proto jsem musela počkat až těch sedm měsíců, než jsem s tím šla ven. Potřebovala jsem si to v sobě nejdřív zpracovat. O to spíš, když se pak vytvořila vlna negativních komentářů. Kdybych to neměla zpracované, tak mě to semele. Ale na terapii jsem nechodila,“ upřesnila Denisa.

Reklama

Další články

Načítám